NEI BANNENR-21

O a pisinisi e mafai ona fa'aogaina i totonu o le tatou filifili filifili fe'avea'i?

  • O a pisinisi e mafai ona fa'aogaina ai a tatou filifili fe'avea'i

CSTRANS itu auala fetuutuunai conveyor faiga e faavae i luga o le alumini po o le uamea stainless profiled laau, amata mai le 44mm i le 295mm lautele, taialaina se filifili palasitika. O lenei filifili palasitika e fealua'i i luga o fa'ase'e fa'ase'e fa'ase'e fa'alava. O oloa e tatau ona momoli atu e tietie saʻo i luga o le filifili, poʻo luga o pallets e faʻatatau i le faʻaogaina. Taiala alavai i itu o le conveyor mautinoa o le oloa tumau i luga o le ala. E mafai ona tu'uina atu fata fa'atete i lalo o le ala o le conveyor.

O filifili e faia mai le mea POM ma o loʻo avanoa i le tele o mamanu eseese mo le toetoe lava o faʻaoga uma - faʻatasi ai ma se faʻapipiʻi luga mo faʻaoga, faʻatasi ai ma le ufiufi uʻamea mo vaega mataʻutia poʻo le lolofi mo le felauaiga o mea maʻaleʻale.

E le gata i lea, o loʻo maua le tele o vaʻa eseese - taʻavale i le tele o fua mo le faʻaputuina o oloa, poʻo le faʻaogaina o faʻamalo mo le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi. E le gata i lea, e mafai ona fa'aoga so'oga filifili fa'atasi ma maneta fa'apipi'i e fela'ua'i ai vaega fa'amaneta.

fe'avea'i filifili fe'avea'i
12
546_MergeandWedgeConveyors
柔性链

Taimi meli: Sep-28-2024